Få hjælp af en implementeringspartner

ESDH-/ECM-platforme

Har du brug for hjælp til implementering af ESDH i din organisation?

Som både offentlig og privat kunde kan du få hjælp og rådgivning i forbindelse med implementering af ESDH-/ECM-platforme af vores team af implementeringspartnere. Vores team består af ESDH-/ECM-forretningskonsulenter, der alle har mange års erfaring fra store offentlige og private implementerings- og digitaliseringsprojekter. Vi har alle arbejdet med forskellige ESDH-/ECM-platforme og de mange forskellige 3. partsprodukter, der typisk er tilknyttet, såsom skabelon-, formular- og forsendelsesprodukter.

Vi skræddersyer et forløb specifikt til jer

Hvis I har brug for rådgivning fra en af vores implementeringspartnere, vil vi altid skræddersy et forløb sammen med jer, som har jeres specifikke forretning i fokus. Vi bidrager med et procesorienteret team, der har som mål at hjælpe jer til at arbejde mere effektivt, øge niveauet af videndeling samt løfte jeres datasikkerhed og compliance.

 

Hvis I står over for at skulle anskaffe jer et nyt ESDH-system, kan vi bistå jer med et team, der:

  • Er analytisk stærkt, har lang erfaring med journaliseringssystemer og kender udfordringerne.
  • Vil fokusere på at hjælpe jer med at se muligheder, ikke kun på højt niveau, men muligheder, der er håndgribelige og vil være retningsgivende for forretningen.
  • Er vant til at rådgive virksomheder om ESDH-/ECM-implementeringer – og som vil arbejde tæt sammen med jeres team på daglig basis.
  • Vil åbne for kreativitet ved at fokusere på det store spørgsmål om, hvilken løsning der er bedst for jer, og udforske mulighederne.
Ræk ud, hvis vi kan hjælpe